Kana tikka masala

Kana tikka masala

Tarjoile riisin kera.

Kausi: Vuoden ympäri
Henkilömäärä: 3
Tämä resepti ei ole kevyresepti.
Osumat: 1880
Kerro kaverille
Printtaa
Ainekset:

Tarvitset seuraavat ainekset reseptiin Kana tikka masala.

1 kg kanafilettä

Marinadi:
3 dl jogurttia
3 tl pilkottua inkivääriä
3 tl murskattua valkosipulia
¼ tl valkopippuria
¼ tl roomankuminaa
¼ tl muskottipähkinää
¼ tl kardemummaa
¼ tl chilijauhetta
¼ tl maustekurkumaa
¼ tl sitruunan mehua
4 tl oljyä

Kastike:
1,5 dl tomaattitiivistettä
3 dl tomaattipyrettä
1 kg pilkottuja tomaatteja
2 l vettä
2 tl pilkottua inkivääriä
2 tl puristettua valkosipulia
2 tl chiliä
1 tl chilijauhetta
1 tl survottua neilikkaa
suolaa
voita
1,5 dl kermaa
hunajaa

Kuinka valmistan Kana tikka masala:

Sekoita ainekset yhteen teräksisessä kulhossa. Leikkaa kanafileet pienempiin palasiin ja anna niiden marinoitua yön yli jääkaapissa.

Lämmitä uuni 180 asteeseen. Laita kanat uuniin noin 10-15 minuutiksi. Voitele voilla muutaman kerran.

Sekoita kastike sillä välin.
Pilko tomaatit ja chili. Survo neilikka. Sekoita muut ainekset paitsi kerma kattilassa. Anna kiehua kunnes kastike on paksua. Mausta.
Siivilöi kastike ja anna sen kiehua uudestaan. Lisää kerma ja sekoita. Tarjoile riisin kera.

Tämän reseptin Kana tikka masala lisäsi Melina 24.04.2010.

Lähetä oma reseptisi ja voita
Ilmainen uutiskirje

Saat parhaat reseptit uutiskirjeessämme:




Sivukartta | RSS | © HEPHEY ApS & Terre Oy 2009 - 2010

Nettireseptit
Reseptit  >  Ruokaohjeet  >  Kanaruokia  >  Kana tikka masala